Adatkezelés

Kedves Vendégünk!

Kedves Érdeklődő!

Adatkezelésre vonatkozó nyilatkozat az Európai Uniós Irányelvek (GDPR) szerint:

Tájékozatjuk, hogy a Kerektó Vadászház nem gyűjt, nem tárol és harmadik fél részére nem ad át személyes adatokat. A vadászház részére e-mailben -ide értve a honlapról küldött üzeneteket is- megküldött elérhetőséget kizárólag az érdeklődéssel vagy szállásfoglalással kapcsolatban, az érdeklődővel vagy szállást foglalóval történő kapcsolattartásra használja. A honlapról vagy bármely levelező rendszerből történt e-mailküldéssel egyidejűleg a küldő elfogadja, hogy az adatit a vele történő kapcsolattartásra vagy a szállás lefoglalásának visszaigazolására a Kerektó Vadászház felhasználja. Amennyiben nevét, telefonszámát, e-mail címét nem kívánja megadni, úgy kérjük érdeklődés esetén ne használja a honlap e-mail küldű felületét. Ez utóbbi esetében érdeklődését telefonon várjunk.

Köszönjük, hogy az adatkezelésre vonatkozó nyilatkozatot elolvasta és segít nekünk az adatkezelési szabályokat maximálisan betartani.

Kerektó Vadászház

Kedves Vendégünk!

Kedves Érdeklődő!

Adatkezelésre vonatkozó nyilatkozat az Európai Uniós Irányelvek (GDPR) szerint:

Tájékozatjuk, hogy a Kerektó Vadászház nem gyűjt, nem tárol és harmadik fél részére nem ad át személyes adatokat." data-share-imageurl="">